Onderlinge Wedstrijden

Op 25 januari 2020
Categorieën: Evenementen

In deze wedstrijd krijg je de kans om het op te nemen tegen je leeftijdsgenootjes binnen KdO en al je gymkunsten te vertonen. Het wordt een hele leuke wedstrijd! Ga jij met een medaille naar huis?

We gaan ervan uit dat jullie allemaal deze kans aangrijpen om te laten zien wat je allemaal hebt geleerd in de afgelopen tijd!

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor deze activiteit.

Info over de activiteit

Dit jaar zullen we wederom, met uitzondering van de selectie, de groepen indelen op geboortejaar en niveau. Dit betekent dat je strijdt tegen al je leeftijdsgenootjes binnen KdO, in plaats van alleen je trainingsmaatjes, op het niveau wat bij jou past.

Net als bij andere wedstrijden dienen deelnemers een KdO turnpakje te dragen met witte turnschoenjes (en sokken) of op blote voeten. Lange haren moeten vast met witte of rode elastiekjes,wokkels en/of speldjes. Eventuele sieraden moet je natuurlijk af doen.

Deelnemers zorgen dat ze hun deelnemerskaart kunnen laten zien bij binnenkomst. Deze zul je later via de mail ontvangen.

Natuurlijk zijn alle ouders, opa's, oma's, andere familieleden, vrienden enzovoorts, van harte welkom om je aan te moedigen. Er wordt aan de zaal een kleine toegangsprijs van € 1,00 gevraagd aan het publiek om de kosten van de zaalhuur te kunnen dekken.

Tijdens de wedstrijd is er voor de toeschouwers de mogelijkheid om voor een klein prijsje iets te eten of te drinken te kopen.

Programma

Wanner het programma bekend is, kun je hieronder het programma van deze gezellige en sportieve dag vinden.

  • KdO-Dordrecht-Sponsor-Kamer-88-footer
  • KdO-Dordrecht-Sponsor-Nannings-footer
  • KdO-Dordrecht-Sponsor-RTC-Bezemer-Montage-footer
  • KdO-Dordrecht-Sponsor-Van-Rees-footer
  • KdO-Dordrecht-Sponsor-Winnie-de-Poeh-footer
  • KdO-Dordrecht-sponsor-Cela-Woonwereld-footer

Volg ons via social media