Speculaaspoppenactie

Eindigend op 15 november 2020
Bij Dordrecht
Categorieën: Evenementen

De decembermaand komt er weer aan! Dat betekent dat het weer tijd is voor de speculaaspoppenactie. Dus wie verkoopt er dit jaar de meeste speculaaspoppen?
De opbrengst van de speculaaspoppenactie is bestemd voor activiteiten die KdO organiseert voor jong en oud.

Deze speculaaspoppen kun je verkopen aan familie, vrienden, buren, kennissen, collega’s enz....

De speculaaspoppen zijn 25 cm groot en wegen 250 gram.
Een speculaaspop kost € 2,50 per stuk.

Verkopen en bestellen

Als iemand een speculaaspop koopt bij jou, moet deze direct betaald worden (Tip: maak gebruik van Tikkie of een online betaalverzoek, dan staat het geld meteen op je rekening). De gegevens schrijf je dan op de intekenlijst die je in de les ontvangen hebt, zodat je nog weet wie er allemaal een pop heeft gekocht. Is jouw intekenlijst al vol of heb je die (nog) niet ontvangen? Dan kun je er hieronder nog eentje downloaden.

Als je eenmaal klaar bent met verkopen, tel je bij elkaar op hoeveel poppen je hebt verkocht. Dan kun je vanaf 1 oktober hieronder jouw bestelling doorgeven. De speculaaspoppen moeten direct online betaald worden. Zo hoeft er niemand met een zak geld naar de gymzaal te komen!

Vanaf 23 november a.s. worden de speculaaspoppen in de zaal waar jij gymt/danst afgeleverd. Je hebt dan nog een paar dagen de tijd om de poppen voor het sinterklaasfeest bij de mensen af te geven.
Als je dus veel speculaaspoppen verkoopt, krijg je ook een hoop vracht mee naar huis. Schrijf deze datum vast in je agenda!

Met eventuele vragen kan je terecht bij je juf of meester.

Wat kun je winnen?

Als jij je inzet voor de vereniging, dan is het natuurlijk ook leuk als er iets te winnen of te verdienen valt. Hieronder een overzicht van onze prijzenpot.

  • Behoor jij tot de beste 3 speculaaspoppenverkopers? Dan heb jij gegarandeerd een cadeaukaart verdiend!
  • Heb jij minstens 5 speculaaspoppen verkocht? Dan maak jij al kans op een prijs, want onder deze verkopers worden 3 cadeaukaarten verloot.
  • Heb jij 25 of meer speculaaspoppen verkocht? Goed nieuws, want onder deze verkopers worden nog eens 2 cadeaukaarten verloot!

N.B. Omdat je een vergunning nodig hebt voor verkoop aan de deur kun je helaas alleen bij bekenden langsgaan om poppen te verkopen.

Succes met de verkoop!

  • KdO-Dordrecht-Sponsor-Kamer-88-footer
  • KdO-Dordrecht-Sponsor-Nannings-footer
  • KdO-Dordrecht-Sponsor-RTC-Bezemer-Montage-footer
  • KdO-Dordrecht-Sponsor-Van-Rees-footer
  • KdO-Dordrecht-Sponsor-Winnie-de-Poeh-footer
  • KdO-Dordrecht-sponsor-Cela-Woonwereld-footer

Volg ons via social media