Ledeninfo


KdO: de leuke, professionele vereniging voor jong en oud!


Gezellige lessen, professionele en toegewijde begeleiding, een breed lesaanbod voor verschillende leeftijdscategorieën, kortom: lekker en verantwoord bewegen voor jong en oud. Dat is al meer dan honderd jaar het motto van KdO. Als lid van KdO weet je dan ook zeker dat je op de juiste manier kunt genieten van je favoriete sport!

Hoe word je lid?
Om jezelf of je kind aan te melden als lid, vul je het aanmeldingsformulier in. Dit formulier is te vinden op de pagina Lidmaatschap. Na het versturen van het ingevulde formulier ontvang je direct een bevestiging van de aanvraag van het lidmaatschap.
De ledenadministratie gaat vervolgens aan het werk om jouw lidmaatschap verder in orde te maken. Wanneer dit gebeurd is, ontvang je hierover een schriftelijke bevestiging van onze ledenadministratie, waarin het lidmaatschapsnummer, de contributie en het inschrijfgeld vermeld, evenals de datum waarop de verschuldigde bedragen worden afgeschreven.

Proeflessen

Denk je dat KdO iets voor jou, je zoon of dochter is? Maak dan vrijblijvend kennis met onze vereniging, onze lessen en onze leiders.

Lees meer

Contributie

Bij KdO betaal je de contributie per kwartaal. De contributie is gebaseerd op jaarbasis en verdeeld over 4 kwartalen.

Overzicht contributie

Clubkleding

De traditionele clubkleuren van KdO zijn rood/wit/zwart. Clubkleding en turnschoentjes zijn alleen verplicht voor de turn(st)ers, die meedoen aan wedstrijden. Voor de overige leden geldt alleen dat zij zaalschoenen moeten gebruiken. 

Lees meer

Lidmaatschap

Hier kun je de formulieren vinden om lid te worden, je gegevens te wijzigen of het lidmaatschap op te zeggen. 

Lees meer

Volg ons via social media