Peuter/kleutergym

Als je klein bent dan wil je klimmen, klauteren, rennen en springen. Lekker je energie kwijt kunnen! Waar kan dat beter dan in de gymzaal? Daar staan iedere keer weer veel spannende toestelopstellingen klaar. En genoeg matten voor een zachte landing!

Lees meer

Turnen voor meisjes

De turnlessen voor meisjes zijn recreatieve lessen, waarbij op tal van gymtoestellen wordt geturnd. Ontspanning en plezier staan in deze lessen voorop. Meisjes vanaf 6 jaar zijn van harte welkom om mee te doen. Er zijn lessen voor verschillende leeftijdscategorieën.

Lees meer

Turnen voor jongens

De lessen turnen voor jongens zijn op recreatief niveau. Ontspanning en plezier spelen een grote rol in de lessen. Ben je 6 jaar of ouder, dan ben je hier van harte welkom!

Lees meer

Turnen voor dames & heren

Heb je vroeger al geturnd of raak je nu als volwassene geïnteresseerd voor het toestelturnen? Kom dan eens meedoen met de 16+ turngroep voor dames en heren.

Lees meer

Turnselectie

De Turnselectie is de wedstrijdafdeling binnen KdO, speciaal bedoeld voor kinderen die net een hoger turnniveau hebben dan de gemiddelde recreatieturn(st)er.

Lees meer

50+ Gymnastiek

Fit en soepel blijven in een gevarieerde en afwisselende les? Dan is de 50+ gymnastiek echt wat voor u!

Lees meer

Lekker fit!

In deze les bewegen we op het ritme van de muziek, waarbij kracht, flexibiliteit, coördinatie en uithoudingsvermogen worden getraind.

Lees meer

Rhönrad

Wil jij de wereld eens op zijn kop bekijken? Dan ben jij bij de Rhönrad van KdO aan het juiste adres. Deze onbekende, maar opvallende tak van turnen is Uniek in Dordrecht en in de Drechtsteden.

Lees meer

Volg ons via social media