Aerobics

Aerobics is dé manier om fit te blijven! In deze les voor volwassenen maken we allerlei bewegingen op fijne muziek. Zo bevorderen we je beweeglijkheid en coördinatie en versterken we je spieren. Ook werken we aan je uithoudingsvermogen.

Actief meedoen op de eigen niveau
Elke les begint met een warming-up en eindigt met een rek- of ontspanningsoefening. De invulling van de lessen is verschillend. Zo werken we ook met steps en andere hulpmiddelen, zoals dynabands. Het is vanzelfsprekend de bedoeling om actief mee te doen, maar we zijn beslist geen sportschool. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen!

Gezelligheid
Gezelligheid is erg belangrijk, zowel binnen als buiten de Aerobics-lessen. Zo gaan we in de zomer een keer ijs eten met elkaar en in de winter vieren we Sinterklaas. Wil je meer informatie of een proefles volgen?

De lessen Aerobics worden gegeven in de gymzaal van de Ockenburg en de Willem de Zwijgerlaan.


Lesrooster:

DagTijdenLeeftijdLocatieLeiding
Dinsdag 19.30 - 20.30 Volwassenen Willem de Zwijgerlaan   Yvonne
Woensdag 20.00 - 21.00 Volwassenen Ockenburg   Yvonne


Proeflessen

Denk je dat KdO iets voor jou, je zoon of dochter is? Maak dan vrijblijvend kennis met onze vereniging, onze lessen en onze leiders.

Bij KdO kun je vier gratis opeenvolgende proeflessen volgen om te kijken of we bij je passen en andersom. Is dit inderdaad zo? Dan verwelkomen we je graag als nieuw lid van KdO! Een e-mailtje naar de desbetreffende leiding is daarvoor voldoende.

Ouders van jonge kinderen mogen bij de eerste kennismakingsles(sen) aanwezig zijn.

Bekijk hier ons lesaanbod

  • KdO-Dordrecht-Sponsor-Kamer-88-footer
  • KdO-Dordrecht-Sponsor-Nannings-footer
  • KdO-Dordrecht-Sponsor-RTC-Bezemer-Montage-footer
  • KdO-Dordrecht-Sponsor-Van-Rees-footer
  • KdO-Dordrecht-Sponsor-Winnie-de-Poeh-footer
  • KdO-Dordrecht-sponsor-Cela-Woonwereld-footer

Volg ons via social media