Bodydance

Bij de Bodydance leren we de kinderen verschillende dansjes aan, afgestemd op de leeftijd en het niveau van de groep.

Kinderen van 5 en 6 jaar zijn te oud om alleen maar spelletjes te doen, maar nog te jong om alleen maar te dansen. Daarom wisselen we dans en spel af. De eerste basisdingetjes op dansgebied worden op een speelse manier uitgelegd. Er wordt gedanst op allerlei soorten muziek. Daarbij krijgen we ook hulp van jessie. Dat is een boekje waarin een meisje allerlei oefeningen leert en als je de oefening net zo goed al kan als jessie krijg je daar een sticker voor en is je boekje vol krijg je een soort diploma. 

Vanaf ongeveer 7 jaar leren de kinderen echte dansjes op muziek van nu of musicalnummers. We zoeken de muziek zo veel mogelijk samen met de kinderen uit. Als ze muziek gevonden hebben die ze leuk vinden, dan maken we daar een dansje op. De les begint met een warming-up en daarna gaan we aan de slag met het leren van een dans. Aan het einde van de les doen we vaak nog een leuk spelletje.

Naarmate de kinderen ouder worden, zal de lat hoger worden gelegd. Er worden meer verschillende dansen geoefend en er wordt meer inbreng van de kinderen gevraagd om gezamenlijk tot een leuke dans te komen.

De lessen Bodydance worden gegeven in de gymzaal van de Sandenburg en de Brouwersdijk.


Lesrooster:

DagTijdenLeeftijdLocatieLeiding
Donderdag 18.30 - 19.30 Vanaf ± 6 jaar Sandenburg   Wendy
Donderdag 19.30 - 20.30 Vanaf 15 jaar Sandenburg   Wendy
Vrijdag
15.50 - 16.50 Vanaf ± 6 jaar Brouwersdijk   Wendy
Vrijdag 16.50 - 17.50 Vanaf ± 12 jaar Brouwersdijk   Wendy

 


Proeflessen

Denk je dat KdO iets voor jou, je zoon of dochter is? Maak dan vrijblijvend kennis met onze vereniging, onze lessen en onze leiders.

Bij KdO kun je vier gratis opeenvolgende proeflessen volgen om te kijken of we bij je passen en andersom. Is dit inderdaad zo? Dan verwelkomen we je graag als nieuw lid van KdO! Een e-mailtje naar de desbetreffende leiding is daarvoor voldoende.

Ouders van jonge kinderen mogen bij de eerste kennismakingsles(sen) aanwezig zijn.

Bekijk hier ons lesaanbod

  • KdO-Dordrecht-Sponsor-Kamer-88-footer
  • KdO-Dordrecht-Sponsor-Nannings-footer
  • KdO-Dordrecht-Sponsor-RTC-Bezemer-Montage-footer
  • KdO-Dordrecht-Sponsor-Van-Rees-footer
  • KdO-Dordrecht-Sponsor-Winnie-de-Poeh-footer
  • KdO-Dordrecht-sponsor-Cela-Woonwereld-footer

Volg ons via social media