Peuter/kleutergym

Als je klein bent dan wil je klimmen, klauteren, rennen en springen. Lekker je energie kwijt kunnen! Waar kan dat beter dan in de gymzaal? Daar staan iedere keer weer veel spannende toestelopstellingen klaar. En genoeg matten voor een zachte landing!

Waarom peuter/kleutergym?
Peuter/kleutergym is belangrijk voor de ontwikkeling van uw kind. Zowel motorisch als sociaal. Op een speelse, uitdagende manier stimuleren we de peuters en kleuters om samen te spelen. Met de lessen bevorderen we eveneens het zelfvertrouwen van de kinderen.

Wat doen we tijdens de les?
Voordat de les begint, mogen de kinderen zelf lekker spelen. Zo warmen we meteen de spieren een beetje op. Daarna gaan we bij elkaar staan / zitten en leggen we uit wat we tijdens de les gaan doen. En dan gaan we ‘echt’ beginnen: klimmen, klauteren, springen, rennen, glijden, duikelen, dansen... verzin het maar! Aan het einde van de les sluiten we af met een spelletje of ruimen we gezamenlijk wat spulletjes op.

De gymles voor kleuters en peuters wordt gegeven in de gymzaal van de Sandenburg.


Lesrooster:

DagTijdenLeeftijdLocatieLeiding
Maandag 16.30 - 17.20  ± 3 t/m 5 jaar Sandenburg   Myrthe

Tijdelijke wachtlijst


Proeflessen

Denk je dat KdO iets voor jou, je zoon of dochter is? Maak dan vrijblijvend kennis met onze vereniging, onze lessen en onze leiders.

Bij KdO kun je vier gratis opeenvolgende proeflessen volgen om te kijken of we bij je passen en andersom. Is dit inderdaad zo? Dan verwelkomen we je graag als nieuw lid van KdO! Een e-mailtje naar de desbetreffende leiding is daarvoor voldoende.

Ouders van jonge kinderen mogen bij de eerste kennismakingsles(sen) aanwezig zijn.

Bekijk hier ons lesaanbod

  • KdO-Dordrecht-Sponsor-Kamer-88-footer
  • KdO-Dordrecht-Sponsor-Nannings-footer
  • KdO-Dordrecht-Sponsor-RTC-Bezemer-Montage-footer
  • KdO-Dordrecht-Sponsor-Van-Rees-footer
  • KdO-Dordrecht-Sponsor-Winnie-de-Poeh-footer
  • KdO-Dordrecht-Sponsoren-Poelman-Makelaar-footer
  • KdO-Dordrecht-sponsor-Cela-Woonwereld-footer

Volg ons via social media