Recreatiegym voor dames & heren

Deze leuke en ontspannende les is gericht op volwassenen. We maken tijdens deze lessen geen gebruik van toestellen, zoals bij het turnen het geval is.

Drie onderdelen
De lessen bestaan uit drie onderdelen. Allereerst is er de warming-up. We beginnen met warmlopen. Tijdens het lopen doen we verschillende oefeningen om de spieren los te maken. Daarna doen we nog enkele oefeningen op de plaats. Vervolgens pakken we de matten voor de grondoefeningen. Hierbij doen we vooral B.B.B. oefeningen: Buik, Billen en Borst. Tot slot spelen we volleybal met eigen spelregels. Dit is goed voor de ontspanning, voor zowel de spieren als voor de deelnemers zelf.

Deze gezellige recreatieles wordt gegeven in de gymzaal van de Sandenburg.


Lesrooster:

DagTijdenLeeftijdLocatieLeiding
Maandag 19.30 - 20.30 Volwassenen Sandenburg    Benita


Proeflessen

Denk je dat KdO iets voor jou, je zoon of dochter is? Maak dan vrijblijvend kennis met onze vereniging, onze lessen en onze leiders.

Bij KdO kun je vier gratis opeenvolgende proeflessen volgen om te kijken of we bij je passen en andersom. Is dit inderdaad zo? Dan verwelkomen we je graag als nieuw lid van KdO! Een e-mailtje naar de desbetreffende leiding is daarvoor voldoende.

Ouders van jonge kinderen mogen bij de eerste kennismakingsles(sen) aanwezig zijn.

Bekijk hier ons lesaanbod

  • KdO-Dordrecht-Sponsor-Kamer-88-footer
  • KdO-Dordrecht-Sponsor-Nannings-footer
  • KdO-Dordrecht-Sponsor-RTC-Bezemer-Montage-footer
  • KdO-Dordrecht-Sponsor-Van-Rees-footer
  • KdO-Dordrecht-Sponsor-Winnie-de-Poeh-footer
  • KdO-Dordrecht-sponsor-Cela-Woonwereld-footer

Volg ons via social media