50+ Gymnastiek

Fit en soepel blijven in een gevarieerde en afwisselende les? Dan is de 50+ gymnastiek echt wat voor u!

Gymzaal Sandenburg

De les bestaat uit drie onderdelen. Allereerst is er de warming-up. We beginnen met warmlopen. Tijdens het lopen doen we verschillende oefeningen om de spieren los te maken. Daarna doen we nog enkele oefeningen op de plaats. Vervolgens pakken we de matten voor de grondoefeningen. Hierbij doen we vooral B.B.B. oefeningen: Buik, Billen en Borst. Tot slot spelen we volleybal met eigen spelregels. Dit is goed voor de ontspanning, voor zowel de spieren als voor de deelnemers zelf.

Gymzaal Van den Broek-erf

In beweging blijven is het motto van deze gezellige les, die in de avond plaats vindt.  Na een warming-up worden er in de kring op een rustig tempo oefeningen gedaan; daarbij komen alle spieren en gewrichten aan de beurt om in een goede conditie te blijven. In de tweede helft van de les wordt er een balsport gedaan, zoals volleybal of korfbal, enz. Daarbij wordt er een beroep gedaan op het evenwicht, spelinzicht en met name spelplezier. Jan van Asch leidt deze groep van senioren, die al wat jaren samen optrekken, maar waarbij nieuwe leden zich snel thuis zullen voelen.


Lesrooster:

DagTijdenLeeftijdLocatieLeiding
Maandag 19.30 - 20.30 Volwassenen Sandenburg    Benita
Dinsdag 18.30 - 19.30 Volwassenen Van den Broek-erf   Jan


Proeflessen

Denk je dat KdO iets voor jou, je zoon of dochter is? Maak dan vrijblijvend kennis met onze vereniging, onze lessen en onze leiders.

Bij KdO kun je vier gratis opeenvolgende proeflessen volgen om te kijken of we bij je passen en andersom. Is dit inderdaad zo? Dan verwelkomen we je graag als nieuw lid van KdO! Een e-mailtje naar de desbetreffende leiding is daarvoor voldoende.

Ouders van jonge kinderen mogen bij de eerste kennismakingsles(sen) aanwezig zijn.

Bekijk hier ons lesaanbod

Volg ons via social media