Turnen voor dames & heren

Heb je vroeger al geturnd of raak je nu als volwassene geïnteresseerd voor het toestelturnen? Kom dan eens meedoen met de 16+ turngroep voor dames en heren.

Tijdens deze les staat het je vrij om op de toestellen te turnen die je zelf kiest. De les wordt gegeven in de Turnhal van de Sportboulevard. Er hoeven dus bijna geen toestellen opgezet te worden, alles staat al klaar!

Iedereen in de groep traint op zijn of haar eigen niveau. De een komt om reeds geleerde vaardigheden bij te houden, de ander wil toch nog wel wat nieuws leren. Zowel de leiding als je mede-turn(st)ers staan voor je klaar om jou hierbij te helpen. Ook als je nog nooit geturnd hebt ben je van harte welkom!

Er wordt tijdens deze les recreatief geturnd. Plezier en gezelligheid staan voorop in deze les.


Lesrooster:

DagTijdenLeeftijdLocatieLeiding
Maandag 20.15 - 21.45 Vanaf ± 16 jaar Turnhal Sportboulevard   Hilko


Proeflessen

Denk je dat KdO iets voor jou, je zoon of dochter is? Maak dan vrijblijvend kennis met onze vereniging, onze lessen en onze leiders.

Bij KdO kun je vier gratis opeenvolgende proeflessen volgen om te kijken of we bij je passen en andersom. Is dit inderdaad zo? Dan verwelkomen we je graag als nieuw lid van KdO! Een e-mailtje naar de desbetreffende leiding is daarvoor voldoende.

Ouders van jonge kinderen mogen bij de eerste kennismakingsles(sen) aanwezig zijn.

Bekijk hier ons lesaanbod

Volg ons via social media