Rhönrad

Wil jij de wereld eens op zijn kop bekijken? Dan ben jij bij de Rhönrad van KdO aan het juiste adres. Deze onbekende, maar opvallende tak van turnen is Uniek in Dordrecht en in de Drechtsteden.


(Fotografie: Bart Treuren)

Wat is Rhönrad?
Rhönrad heeft net als het gewone turnen een aantal verschillende onderdelen. Je hebt het Rechtuit rollen, waarbij het rad op 2 hoepels rolt. Je hebt het Spiralen, hierbij rolt het rad op 1 hoepel zoals een euro op zijn kant. En het Springen, waarbij je over het rad verschillende sprongen kan maken.

Wedstrijden en demonstraties
Tijdens de lessen trainen wij alle onderdelen. Wij doen regelmatig mee met wedstrijden door het hele land en geven ook zo af en toe demonstraties. Nieuwsgierig geworden? Jij kan het ook! Op je tenen staan is de enige vereiste voor de basisrol.

Wij zijn ook te boeken voor demonstraties op locatie. Neem dan contact op met Michiel.


Lesrooster:


Proeflessen

Denk je dat KdO iets voor jou, je zoon of dochter is? Maak dan vrijblijvend kennis met onze vereniging, onze lessen en onze leiders.

Bij KdO kun je vier gratis opeenvolgende proeflessen volgen om te kijken of we bij je passen en andersom. Is dit inderdaad zo? Dan verwelkomen we je graag als nieuw lid van KdO! Een e-mailtje naar de desbetreffende leiding is daarvoor voldoende.

Ouders van jonge kinderen mogen bij de eerste kennismakingsles(sen) aanwezig zijn.

Bekijk hier ons lesaanbod

Volg ons via social media