Woensdag 8 februari 2017

Eerste RTT wedstrijd voor Verplicht B

Op zaterdagochtend 4 februari vond voor de meiden van de Verplicht B de eerste wedstrijd plaats van het RTT. Dit keer was GVM uit Meerkerk de eerste tegenstander.

Om 9.00 uur startte de muziek voor de opmars en na het welkomstpraatje van Benita begon KdO op sprong waar de meiden van GVM de brug vast warm gingen draaien.

Na 16 prima uitgevoerde sprongen van onze meiden (waarbij Juul het allerhoogste cijfer behaalde op dit toestel met 13.775 punten), wisselden we van toestel en waren wij op brug net zo sterk als onze tegenstanders. Beide hadden een totaalscore op dit toestel van 64.90 punten.

Na een korte pauze mochten wij inturnen op vloer. Hoewel er wat kleine foutjes zijn gemaakt, vielen de cijfers echt niet tegen.

Tot slot de balk, altijd spannend. Na een aantal goede, bijzondere, maar ook niet gelukte koprollen op de balk, had KdO toch net 1,5 punt meer gescoord op dit toestel.

De einduitslag liet niet lang op zich wachten. KdO pakte dit keer de winst met 256.45 punten tegen 253.40 van GVM.

Op 15 april is pas de volgende wedstrijd voor de meiden van de Verplicht B, dus kunnen we nu nog even 2 maanden werken aan het perfectioneren van de oefeningen.

Wietse heeft weer een aantal actiefoto's van onze meiden weten te schieten, die weer te bewonderen zijn in het fotoalbum.

Fotoalbum

  • KdO-Dordrecht-Sponsor-Kamer-88-footer
  • KdO-Dordrecht-Sponsor-Nannings-footer
  • KdO-Dordrecht-Sponsor-RTC-Bezemer-Montage-footer
  • KdO-Dordrecht-Sponsor-Van-Rees-footer
  • KdO-Dordrecht-Sponsor-Winnie-de-Poeh-footer
  • KdO-Dordrecht-sponsor-Cela-Woonwereld-footer

Volg ons via social media