Zondag 2 april 2017

KdO Dansavond een groot succes

Na maanden van voorbereiding en oefenen was het dan eindelijk zover; de dansavond van KdO in het Benevia!

Rond 10.00 uur verzamelde de leiding zich in het Benevia. Eerst een heerlijk bakkie koffie en daarna hard aan de slag met de kleedkamerindeling en het inrichten van de zaal. De jongens van het licht en geluid arriveerde ook snel en maakte alles in orde voor de avond.

Rond 12.00 uur waren alle kinderen en dames van de aerobic binnen voor de generale repetitie. Het was even flink wennen voor iedereen, want ineens moest je dansen op een trap. Dat is toch net even iets anders. Maar iedereen ging toch na drie uur zonder gebroken benen en armen weer naar huis.
We waren er klaar voor. De haren van de grote meiden werden allemaal ingevlochten dankzij Mariska. Dankzij Milo en Ger konden we genieten van een heerlijke maaltijd, helemaal top!

Rond 18:30 uur gingen de deuren open en konden de kinderen en dames naar hun kleedkamer om zich om te kleden. Het publiek mocht lekker een plekje in de zaal zoeken. We begonnen precies om 19.00 uur met de show. Deze werd elkaar gesproken door Sandra Schot. Het ging geweldig! Alles verliep soepel en het licht en geluid was super dankzij Wessel en Jelle. De dames van Yvonne waren goed in vorm. Met o.a dansen van Justin Bieber en Limbo was het een geweldige show. De kinderen spatte van het podium!

Om precies 21.00 uur was de show ten einde. Juf Wendy bedankte Yvonne voor haar inzet en Wessel en Jelle voor de mooie verlichting en geluid. Joyce en Myrthe werden extra in het zonnetje gezet voor alle hulp van afgelopen jaar.

Het was een geweldige avond voor de kids en voor het publiek en de leiding is apentrots! Op naar de volgende dansshow, waar de plannen al voor klaarliggen.

Mariska Rijkmans heeft van deze spetterende voorstelling een hoop foto's gemaakt. Deze zijn weer te bewonderen in het fotoalbum.

Fotoalbum

  • KdO-Dordrecht-Sponsor-Kamer-88-footer
  • KdO-Dordrecht-Sponsor-Nannings-footer
  • KdO-Dordrecht-Sponsor-RTC-Bezemer-Montage-footer
  • KdO-Dordrecht-Sponsor-Van-Rees-footer
  • KdO-Dordrecht-Sponsor-Winnie-de-Poeh-footer
  • KdO-Dordrecht-sponsor-Cela-Woonwereld-footer

Volg ons via social media