• Home
  • Organisatie
  • Over KdO

Over KdO

Wij zijn gymnastiekvereniging Kracht door Oefening (KdO) uit Dordrecht, een gezellige vereniging voor gymnastiek en dans waar plezier in de sport en professionele begeleiding centraal staan. Al bijna 115 jaar!

Uitgebreid lesaanbod
We vinden het belangrijk dat onze leden op gezellige en verantwoorde wijze kunnen sporten. We bieden een breed aanbod van verschillende lessen in Gymnastiek, Dans en Rhönrad. Voor de groepen staan enthousiaste en vakkundige leid(st)ers, die hun passie voor de sport graag aan de deelnemers doorgeven. Plezier in de lessen staat voorop en dan blijven de resultaten ook niet uit!

Iedereen is welkom!
De leeftijd van onze leden loopt uiteen van 3 tot 83 jaar. Iedereen is welkom en alles is mogelijk! Spreekt dit je aan en denk je erover om ook wat meer te gaan bewegen? Dan ben je natuurlijk van harte welkom om een proefles mee te draaien. Bovendien kun je de eerste maand vrijblijvend sporten bij KdO!

Activiteiten
Zoals je in onze agenda kunt zien, organiseren we het hele jaar door allerlei leuke activiteiten. Dit doen we met de hulp van veel vrijwilligers die zich al jaren voor onze club inzetten. En daar zijn de kinderen maar wat blij mee! Kijk voor een impressie van onze activiteiten in ons fotoalbum.

Veilig sportklimaat

Onze vereniging vindt het belangrijk dat onze leden zich veilig en prettig voelen in onze lessen en bij KdO-activiteiten. Wij streven naar gekwalificeerde leiding en goed geoutilleerde gymzalen en zijn lid van de KNGU.
Wij verwachten van onze leiding dat zij zich houden aan de gedragsregels van de KNGU. Daarnaast vragen wij van hen een recente VOG (verklaring omtrent gedrag).

Lees meer

Volg ons via social media