• Home
  • Sponsoring
  • Sponsoren

Kamer 88

Kamer 88 Haarstylisten is een salon met karakter. Vakmanschap en lef worden gecombineerd met een gevoel van rust en ontspanning.

Jij staat centraal bij Kamer 88.

Kamer 88 is gevestigd op een unieke plek in Zwijndrecht. Met uitzicht op het water van de Maas ontsnap je even aan de dagelijkse dingen. Geniet van een goeie kop koffie of thee terwijl je geknipt of gekleurd wordt. De Haarstylisten van Kamer 88 creëren de look die voor jou zo belangrijk is.

Lees meer

R.T.C. Bezemer Montage

R.T.C. Bezemer Montage is een bedrijf dat zich hoofdzakelijk verhuurd als uitvoertechniek voor het begeleiden voor het maken van div. installaties, zoals elektrische installaties, data, telefonie en alarm/camera-installaties.

Lees meer

Kinderopvang Winnie de Poeh

Kinderopvang Winnie de Poeh bevindt zich in de rustige en kindvriendelijke wijk Sterrenburg III.

In huis is voldoende ruimte om te spelen en te slapen. Er is ook een tuin met buitenspeelgoed. In de directe nabijheid van de gastouderopvang zijn meerdere plaatsen om buiten te spelen.

Margreth de Heijer is al vele jaren gastouder en doet dit met erg veel plezier.

Lees meer

Bluepoint eCommerce

Bluepoint Ecommerce realiseert en onderhoudt websites voor ondernemers. Het beheer van uw website is een vak apart.

"Ook als u zelf even niet aan uw website denkt zorgen wij dat alles op orde blijft."

Onze doelstelling is niet alleen het bouwen websites, maar voornamelijk het bouwen gecombineerd met het onderhouden van websites.

Lees meer

Nannings Catering

Bij Nannings Catering kunt u catering in de breedste zin van het woord verwachten. Nannings biedt namelijk net een stukje meer.

Op zoek naar iets nieuws? Kijk eens naar onze wereldkeuken voor als u echt eens iets anders wilt. En wilt u nog een dimensie aan uw feest toevoegen? Doe er dan een stukje entertainment bij. Aansluitend bij het thema van uw culinaire feest uiteraard.

Lees meer

Cela Woonwereld

Cela Woonwereld staat bekend om het excentrieke en uitgebreide assortiment aan stijlen en decoraties. Dus als u uw huis echt een apart, eigentijds, maar vooral ook zeer persoonlijk tintje wilt geven nodigen wij u zeker uit om een keer langs te komen in onze winkel.

Bij ons kunt u terecht voor gordijnen, vloerbedekking, behang, zonwering en nog heel veel meer.

Lees meer

Van Rees Verf

Van Rees Verfhandel is sinds 1916 het adres voor verf, behang en schildersgereedschappen voor bedrijven en particulieren.

Wij zijn een verfspeciaalzaak met een moderne aanpak en een ouderwetse service. In onze volledig vernieuwde winkel met onder andere een aparte kleur- en behang uitzoekruimte kunt u terecht voor een goed (kleur)advies en kwaliteitsverven van alle bekende merken.

Lees meer

Poelman Makelaar & Taxateur

Poelman Makelaar & Taxateur houdt zich enthousiast en klantgericht bezig met de bemiddeling bij aan- en verkoop van woonobjecten en objecten in het midden- en kleinbedrijf. Verder bemiddelen zij bij huur- en verhuur van woonhuizen en winkel- en bedrijfsruimten en voeren zij zowel woningtaxaties (NHG, NWWI-gevalideerd) als ook bijzonder beheer-taxaties en bedrijfsmatige taxaties uit.

Vakkundigheid, persoonlijke betrokkenheid, 100% inzet en de erecode van de NVM zijn de leidraad bij de dagelijkse werkzaamheden.

Lees meer

Volg ons via social media