Nannings Catering


Bij Nannings Catering kunt u catering in de breedste zin van het woord verwachten. Nannings biedt namelijk net een stukje meer.

Op zoek naar iets nieuws? Kijk eens naar onze wereldkeuken voor als u echt eens iets anders wilt. Met gerechten uit de gehele wereld willen wij u graag iets nieuws laten proeven. De wereldkeuken van Nannings Catering, een totaal nieuwe ervaring in de Drechtsteden.

Niet alleen voor een geweldige assortiment lekkernijen komt u naar Nannings Catering, maar ook voor alle materialen en andere zaken die u nodig heeft voor uw feest. Stoelen, tafels, decoormateriaal, wij hebben het allemaal.

Als u wilt zich verder niet te veel bezig houden met het organiseren van uw feest, kan Nannings Catering dit voor u organiseren. Wij verzorgen de verhuur en de catering van een aantal bijzondere en sfeervolle locaties tussen Rotterdam en Vianen. Hierbij hebben wij bij onze keuze vooral gelet op uitstraling, sfeer, ligging en capaciteit.

En wilt u nog een dimensie aan uw feest toevoegen? Doe er dan een stukje entertainment bij. Aansluitend bij het thema van uw culinaire feest uiteraard.


KdO Dordrecht Sponsor Nannings 600x600

Sponsoring

Nannings Catering sponsort KdO op een algemene manier door middel van adverteren op de website.

Bedrijfsnaam:  Nannings Catering
Adres: Plein 40-45 5
3313 CV Dordrecht
Contactpersoon:  Dhr. Nannings
Telefoonnummer: 078-6133529 / 06-51088490
E-mail: info@nanningscatering.nl 
Website: www.nanningscatering.nl

BEZOEK DE WEBSITE VAN NANNINGS CATERING

Volg ons via social media