• Home
  • Sponsoring
  • Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden

Vrijwel alle activiteiten en wedstrijden die KdO Dordrecht buiten haar reguliere lessen organiseert kosten geld. De contributie die wij van onze leden vragen is hiervoor niet altijd toereikend. Vaak zijn wij genoodzaakt nog een extra bijdrage te vragen van onze leden om deze activiteiten en wedstrijden te bekostigen.

We zijn hiervoor dan ook altijd op zoek naar mensen en ondernemingen die ons willen steunen. Er zijn vele mogelijkheden om een vereniging te sponsoren. Hieronder vindt u een overzicht van wat er allemaal mogelijk is om KdO een warm hart te te dragen.


Gratis sponsoren

Hè, gratis?? Jazeker, KdO kunt u gratis sponsoren door uw Jumbobonnen van winkelcentrum Sterrenburg te doneren aan de vereniging of door uw online aankopen via SponsorKliks te doen. Voor de vereniging levert dit een leuke commissie op en voor u kost het helemaal niets!

Vrijwilliger worden

Als vrijwilliger sponsort u de vereniging in natura. Ook dit kost geen geld, maar wel wat moeite. Te denken valt hierbij aan het ondersteunen van bestuurlijke taken, helpen bij de catering tijdens wedstrijden, jureren tijdens wedstrijden of deel uitmaken van de toestelcommissie tijdens de jubileumvoorstelling.

Algemene sponsoring

U kunt op onze website ook adverteren tegen een aantrekkelijk tarief. Onze website biedt de mogelijkheid om banners te plaatsen met uw bedrijfslogo. Daarnaast kunt u vermeld worden op onze sponsorpagina. Ook zijn er mogelijkheden tot adverteren in onze nieuwsbrief en op KdO flyers of folders.

Kledingsponsoring

Sponsoren voor kleding zijn belangrijk om zowel leiding als leden goed en betaalbaar voor de dag te laten komen op wedstrijden en/of demonstraties. U kunt dan denken aan trainingspakken voor de leiding of voor de wedstrijdgroepen, kleding voor een dans- of jubileumuitvoering, maar ook tassen of bidons voor de wedstrijdgroepen.

Op de kleding komt waar mogelijk de sponsornaam te staan. Daarnaast krijgt u een vermelding op de sponsorpagina op onze website.

Activiteitensponsoring

KdO organiseert voor de leden verschillende activiteiten buiten de lessen om. Voorbeelden hiervan zijn de Onderlinge Wedstrijden, het KdO Kamp, de Springdagen en de Jubileumuitvoering. Een sponsor kan een activiteit financieel ondersteunen door bijvoorbeeld tijdens een uitvoering de kosten voor programmaboekjes te dekken, bij te dragen aan het busvervoer voor het Springdagen of een deel van de boodschappen voor een kamp te sponsoren.

KdO stelt hier een vermelding op de website en/of in de nieuwbrief tegenover en waar mogelijk wordt uw naam en/of logo tijdens de activiteit vermeld.

Sponsoring van diensten

KdO is de trotse eigenaar van een website die geheel gerealiseerd is en technisch onderhouden wordt door een sponsor. Dit is een mooi voorbeeld van het sponsoren van diensten. Er zijn nog veel meer mogelijkheden te bedenken om onze vereniging op deze manier te sponsoren.
Denkt u eens aan het ontwerpen van een algemene folder of een programmaboekje voor uitvoering, het bouwen van decorstukken of het verzorgen van licht en geluid tijdens een wedstrijd of uitvoering.

Ook hier stelt KdO een vermelding op de website en/of in de nieuwbrief tegenover en waar mogelijk wordt uw naam en/of logo tijdens de activiteit vermeld.

Volg ons via social media